Metaalbewerking

Staaltechniek Smets: Uw Partner in Metaalbewerking en Machinebouw

Staaltechniek Smets is dé specialist als het gaat om metaalbewerking en machinebouw. Met ons eigen machinepark en een team van ervaren vakmensen bieden wij hoogwaardige oplossingen op maat, ongeacht uw projectvereisten.

Of het nu gaat om Cortenstaal, roestvrij staal of traditioneel staal, wij beschikken over de expertise en geavanceerde machinale bewerkingstechnieken om aan al uw behoeften te voldoen. Met precisie lasersnijden, buigen, lassen en andere bewerkingstechnieken kunnen we zelfs de meest complexe ontwerpen realiseren, waarbij we streven naar perfectie in elk detail.

Cortenstaal is een van onze specialiteiten, bekend om zijn unieke esthetiek en duurzaamheid. Onze vakmensen hebben een diepgaand begrip van dit materiaal en kunnen unieke en opvallende producten creëren die de tand des tijds doorstaan.

 

Naast metaalbewerking zijn we ook experts in machinebouw. Of het nu gaat om het ontwerpen en produceren van industriële machines, speciale apparatuur of maatwerkoplossingen, wij hebben de kennis en ervaring om uw project tot een succes te maken.

Bij Staaltechniek Smets streven we altijd naar uitmuntendheid. Onze vakmensen zijn gepassioneerd en toegewijd aan het leveren van kwaliteitswerk dat aan uw verwachtingen voldoet, en zelfs overtreft.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor metaalbewerking, lasersnijden, machinebouw en meer, dan bent u bij Staaltechniek Smets aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw projecten.

Hieronder een kort overzicht van de bewerkingen binnen ons machinepark.

Plaatbewerking:

CNC lasersnijden Nukon REX 6KW fiberlaser 3000×1500

CNC Kanten Safan E-brake 3Mtr 160T
CNC Kanten Safan E-brake 3Mtr 100T
CNC Kanten Safan E-Brake 1.5mtr 32T
Zagen Kaltenbach, BEWO
Boren en Tappen Kolomboormachine, taparm
Walsen Breedte 1,5mtr, Max 8MM dik
Ontbramen Table Grinder

CNC Verspaning:

 

 

 

 

 

 

 

CNC Frezen Style BT1500 1500×650
CNC Draaien Style 510 Ø500mm
CNC Draaien Mazack

Ketenregie:

Wij doen waar we goed in zijn! En zo helpen we u. Wij focussen op het bewerken van metalen producten. We doen heel veel zelf, maar niet alles. We hebben strategische partners die ons helpen u volledig te ontvangen.
Enkele voorbeelden:
• Poedercoaten
• (Nat)lakken
• Harden
• Beitsen/ passiveren
• Anodiseren
• Tefloniseren, Sanitair finish, (Glasparel) stralen
• Etc.

Offerte aanvragen